сряда, 6 март 2013 г.

26.02.2013 ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА на клуб „Презентации и видео“



               

          На 26 февруари 2013 г. се проведе една нетрадиционна форма на представяне на клуб „Презентации и видео“ с ръководител инж.Татяна Димитрова. Мероприятието бе замислено като съчетаване на презентационната дейност на участниците в клуба и провеждане на родителска среща, на която родителите да видят работата на своите деца по проекта. Срещата се проведе в малката зала на Военния клуб, където в непринудена и уютна атмосфера бяха посрещнати гостите на чаша чай. Всеки от участниците в клуба  представи своята презентация в рамките на 5-6 минути. Темите бяха разнообразни: Възобновяеми енергийни източници; ІТ –технологии; Капитан Петко войвода;  Футбол; Ден на Земята; 14 февруари – Ден на влюбените.
Ползите от провеждането на този тип представителна дейност бяха  многопосочни–учениците на практика доказаха своите възможности и интереси и  затвърдиха професионалните си умения пред по-широка аудитория, а родителите останаха удовлетворени от изявите на своите деца.
Представителната дейност се реализира в рамките на проект „УСПЕХ“, който е част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора”, осъществявана с финансовата подкрепа на Оперативна   програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от  Европейския социален фонд. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар