четвъртък, 28 февруари 2013 г.

ПГЕЕ "Капитан Петко Войвода" - ученически практики

Този кратък филм разкрива стремежа на професионалната гимназия да се развива непрекъснато и да използва възможностите, които предоставят европейските фондове, подкрепящи образованието за нови перспективи пред своите възпитаници.
Филмът е заснет от телевизионен екип, отразяващ успешно реализирани проекти за ученически практики. Проект "Сътрудничество в обучението" се осъществи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз и е на стойност 57 928,58 лева.
     Целта бе да се предостави възможност учениците от ПГЕЕ да получат качествено професионално обучение, основано на знания придобити в реална работна среда.
     Проектът бе ръководен от Професионална гимназия по електротехника и електроника “Капитан Петко войвода” и реализиран с подкрепата на най–големите предприятия в област Кърджали - „ГОРУБСО–КЪРДЖАЛИ” АД, „ФОРМОПЛАСТ” АД, “ПНЕВМАТИКА-СЕРТА”АД, „ЕЛ ИЗГРАЖДАНЕ” ООД, „ЕС ЕНД БИ ИНДАСТРИЪЛ МИНЕРАЛС” АД. Обучени бяха 60 ученици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар